Tot zover...

Het was fantastisch! Een vliegende start, geheel onverwachts. De lokale media en zelfs die van de stad ernaast, gaven oor aan het geluid. Het is een kunstje, om in deze tijd een boek te lanceren en reuring te creëren met een scheutje aandacht. Wat was het toch goed gelukt. Heel zenuwachtig was ik niet, maar wel hield ik de BOA's in de gaten. De wethouder mocht wel komen maar onder goede omstandigheden, die ik ook in volle acht nam. Zo mooi, dat de journalist van www.devlaardinger.nl, ook aanwezig was, foto's maakte en me de hemd van 't lijf vroeg. Net als radio Vlaardingen en SchieFM. Beide interviews zijn daar op de websites terug te luisteren, volgende week is Rotterdam aan de beurt.

Peter Joore van De Vlaardinger, zal na het lezen van mijn boek, een recensie plaatsen op zijn website! Heel erg spannend. Erg benieuwd naar zijn verhaal dan uiteraard. De eerste lezer heeft al gereageerd en die vertelde dat het aardig spannend is geworden nu. Hij is bij hoofdstuk 5.

Via de google zoekbalk wordt het boek al steeds meer zichtbaar én is ze zelfs in België te koop. Bij boekhandel Malpertuis in Genk.

#swaginbethlehem

Veel leesplezier!


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Tot zover...

Zomer *2022* Het jaar van de verandering...

Jeruzalem in 't Wit

#911

Promotie succesjes...

Samenwerking