Promo online...

Al die tijd zat ik in een #schrijvershol.
Geen daglicht van social media, nu schijnt het licht aan het einde van de tunnel. Een explosie van de schrijversgeest, knalt uit de fles. Ik ontmoet andere auteurs, professionals, lezers, handelaartjes en wat al niet meer. Er gaat een nieuwe boekenwereld voor me open (online).😷 Daar wandel ik graag naar binnen, uit dat hol, via die tunnel in de openlucht. Wat n verademing! Als schrijver voel je de vrijheid, zodra je die pen in klimt. Het is wel anders, met je twee duimen gaat t soms razendsnel. Maar toch het liefst schrijf ik echt met de hand in een kladboek, daar heb ik meer gevoel bij. Voordat mijn tweede roman uitkomt, geniet ik van de vrijheid om te schrijven in de openlucht!


Ondertussen gaat ook de promotie dus lekker door, dus doorpakken zal ik.

De komende tijd kan men een schattig flyertje in de brievenbus vinden, met de stadskaart van Bethlehem op de achterkant. De snackbar in Peperclip heeft aangeboden in elke tasje een flyer te doen, geweldig! Heel dankbaar voor, want de bestellingen lopen daar goed. De jongeren van #Arkhamland😎 zijn ready om te verspreiden, supertof.


Het boek kost 21 euro en is een waardevolle schat, een toevoeging aan de verrijking van de lezersmind. Voor de youth ook een leuk verhaal om te lezen, de taal en situaties kan wel aanspraak maken. De dilemma's, vriendschappen, herinneringen en denkwijze van Dolores, (naast dat dit personage van multiculturele afkomst is) de titel en taalgebruik, hen sneller wat meer zegt. Voor alle andere lezers kunnen er totaal andere zaken opvallen, het conflict, de muur en politieke inmenging met vaak een religieuze getinte noot.


Zij die nu al het boek aan het lezen zijn wil ik vragen feedback te geven.

Welk hoofdstuk wordt gelezen?

Hoe komt het verhaal over?

Is er een gevoel ontstaan?

Heeft het boek nieuw inzicht gegeven?

Of gewoon een reactie mag natuurlijk ook hieronder. Wil je meedoen met een recensie? Mail m dan naar swaginbethlehem@yahoo.com


Vertel t door!😉


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Promo online...

Zomer *2022* Het jaar van de verandering...

Jeruzalem in 't Wit

#911

Promotie succesjes...

Samenwerking