Samenwerking

Beste Lezers,


Eindelijk loopt het lekker, althans dat zie ik zo. Het klinkt misschien niet veel, maar ben heel dankbaar, dat ruim 30 mensen mijn 1e boek hebben gekocht.

Of ze het echt al uit hebben gelezen, dat weet ik niet. Alles wat je mee mag maken als beginnend auteur met een eerste debuutroman is mooi meegenomen. Het heeft ook geen haast, want het blijft toch eeuwigdurend intellectueel eigendom. De royalties zijn van mij en daarna voor mijn erfgenamen. As ik er niet meer ben, erft mijn zoon dit en na hem mijn aankomend kleinzoon.

Een nieuwe generatie is weer in aantocht en daarvoor ook zo dankbaar, dat er steeds nieuwe wereldburgers aansluiten, wereldburgers die weer verschil kunnen maken, een nieuwe beweging op kunnen zetten en daarmee een weg naar Vrede. Zelf kies ik om dát te pretenderen in eigen territorium, want geleerd heb ik wel dat, als het te ver van je bed is, jij er niet altijd echt wat mee kan. Onze middelen zijn niet altijd toereikent voor de doelen die we denken te willen uitvoeren. Dan komt samenwerken met anderen aan bod, op zoek gaan naar partners waarmee je die doelen alsnog kan behalen. Samen bedenken wat mogelijk kan zijn, samen zien of de middelen gevonden, vergaart of gemaakt kunnen worden. Samenwerking is overal, maar het is een kunst om een echt team te zijn. Een team waarin elk persoon een waardevolle bijdrage levert aan die samenwerking. Een boek schrijf je alleen, maar je hebt je partner(s) nodig om het tot een succes te maken...

Op zaterdag 3 juli organiseert het SchiedamsBoekhuis een Meet&Greet voor mij. Dankbaar voor deze mooie samenwerking. Tot ziens!

Veel liefs,

Dolores

Check de facebookpagina


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Samenwerking

Zomer *2022* Het jaar van de verandering...

Jeruzalem in 't Wit

#911

Promotie succesjes...

Samenwerking