#911

#911 Worldchanging Day

Een dag die niemand vergeet, althans indien je dan al geboren bent. We maakten daarna kennis met een 'opperste staat van paraatheid', verscherpte veiligheid en de '100% controles, die aanvoelde als 200%. Zij die daarna reisde per vliegtuig of boot, weet nog wel goed op te letten wat er in de koffer ging. De grenzen werden gesloten, muren gebouwd en de afkomst van de daders onthuld. 20 jaar geleden alweer, voor de jarigen vandaag hier in Nederland een vreugdevolle dag. Voor de nabestaanden overal te wereld een besef van de 'vliegende tijd'. "All things come to pass."

In mijn boek #swaginbethlehem wordt verteld over de vriendschappen, conflicten en ook een ervaringsverhaal van één van hen die toen, rond die periode hier in Nederland was, in Amsterdam nog wel, Schiphol was in rep en roer. Diezelfde rep en roer maakte ik mee op de luchthavens, bij de 'checkpoints' door het land, maar ook online.

"All things come to pass." Wanneer dat dan is,... Only God knows.
Laten we altijd blijven opletten, maar ook loslaten en herinneren wat goed was of bevorderen wat beter kan zijn.

De bijgevoegde foto's zijn van mijn reizen naar Palestina, Westbank, Israël. In mijn eerste boek wordt het waargebeurde avontuur dat ik meemaakte verteld en voor velen een hele andere wereld. Ik zou zeggen koop 'm en laat je verwonderen!

Vandaag reist mijn boek door naar Gouda, in #Vrede

Veel liefs #DoloresRenzbald


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


#911

Zomer *2022* Het jaar van de verandering...

Jeruzalem in 't Wit

#911

Promotie succesjes...

Samenwerking