Zomer *2022* Het jaar van de verandering...

Vlaardingen, Juli 2022

Zoals geschreven stond is gebeurd. En wat was het mooi, om te bedenken, om te doen én om het tot een werkelijkheid te volbrengen. Want het kon, de juiste energie vloog met de omstandigheden mee, want wat waren die goed. Coronaproblemen voorbij, het normale kwam weer op gang. Ook het mijne. Na de roerige periode omtrent de voorlaatste missie om een promotiecampagne tot een goed einde te brengen, was ook min of meer geslaagd. Voor mij meer als voor de getuigen van die inzet. Een nieuwe missie ontstond, het werd tijd voor de volgende stap. De volgordes van events sluiten naadloos aan en worden een nieuwe set van herinneringen, maar ook toekomstige nieuwe energieën.

In mijn boek Swag in Bethlehem, beschrijf en voorspel ik de reünie. Tijdens de boeklancering is onze goede vriend van vroeger aanwezig en verras ik hem met het voorlezen van de epiloog. Hij hielp mij met een motivatie push ten tijde van de correctiefase van het manuscript. Soms is het nét even die ene goede oude vriend die een oppepper geeft. Zo schreef ik de epiloog met daarin opgenomen een event dat wij graag weer eens mee wilde maken. Achterin het boek staat de voorspelling beschreven, dat ruim een jaar later inderdaad werkelijkheid werd.

Zoals de personage in het boek steeds nieuwe avonturen beleeft, mede door die zelf te bewerkstelligen, zo bereikte daarom de zomer van 2022 een ander niveau. Als schrijfster heel bijzonder om een onderwerp uit het epiloog, daadwerkelijk te gaan organiseren. De combinatie van ondernemen in het verbinden van mensen, zakelijke netwerken opstarten en zo het klusje met veel samenwerking, te klaren. Parallel passeert ook het promoten van mijn boek, met externe doelen die ook tot 'behaald' geclassificeerd kunnen worden. Namelijk, de zending van het boek naar Biblion. De uitgever ging akkoord met het verzoek en het mooie nieuws, dat het boek goedgekeurd is voor de bibliotheken in Nederland, een fantastische zegen. De gedachten achter mijn verzoek is toch het feit dat Swag in Bethlehem een groter bereik mag krijgen en dat kan middels het lenen in een bibliotheek. Over een maand, te leen bij de bieb in Dordrecht, Maassluis en Vlaardingen. Natuurlijk is het voor een ieder op zich het boek in de boekenkast te hebben om wellicht te bewaren en later als waardevolle schat, met een bijzonder verhaal, daar dan te herbergen. Elke auteur kan een wens koesteren om een verfilming, theaterstuk of documentaire in de toekomst te zien.

Met het laatste levende hoofdstuk gaat het avontuur weer verder.

Veel liefs,

Do ;)


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Zomer *2022* Het jaar van de verandering...

Zomer *2022* Het jaar van de verandering...

Jeruzalem in 't Wit

#911

Promotie succesjes...

Samenwerking